Izjava o platformi društva HONOR i zaštiti privatnosti

Posljednje ažuriranje: 17. svibnja 2023.

Ova se Izjava o zaštiti privatnosti odnosi na vas osobno i na vaše korištenje platformom na adresi www.honor.com/hr/ („platforma” ili „ova platforma”). Riječ je o mrežnom mjestu našeg društva. Možete posjetiti naše mrežno mjesto da biste dobili najnovije vijesti i novosti o telefonima, aplikacijama, temama, recenzijama, poučnim vodičima itd. društva HONOR.

Platformu pruža Honor Technologies d.o.o. Beograd, društvo koje je propisno osnovano i postoji u skladu sa zakonima Republike Srbije, s registriranim sjedištem na adresi Omladinskih Brigada 88b, 11000 Beograd, Republika Srbija (u daljnjem tekstu: „HONOR”, „mi”, „nas” ili „naš”).

Budući da smo voditelj obrade podataka, razumijemo važnost vaše privatnosti. Odvojite trenutak svojeg vremena i pozorno pročitajte ovu Izjavu o zaštiti privatnosti kako biste razumjeli kako ćemo se služiti vašim osobnim podacima.

Platforma je namijenjena odraslima. Međutim, kad se proizvodima i uslugama društva HONOR služe djeca, potpuno smo svjesni važnosti poduzimanja dodatnih preventivnih mjera za zaštitu privatnosti i sigurnosti. HONOR utvrđuje jesu li subjekti podataka djeca na temelju definicije punoljetnosti u zakonima lokalnih država i regija.

U ovoj se Izjavi o zaštiti privatnosti opisuje sljedeće:1. Koje podatke prikupljamo o vama?2. Kako upotrebljavamo vaše podatke?3. Kako čuvamo vaše podatke?4. Kako dijelimo vaše podatke?5. Koja su vaša prava i mogućnosti?6. Kako nam se možete obratiti?7. Kako ćemo ažurirati ovu Izjavu o zaštiti privatnosti

 1. Koje podatke prikupljamo o vama?

Vaše osobne podatke u okviru usluga na platformi društva HONOR prikupljamo i upotrebljavamo samo u svrhe navedene u ovoj Izjavi o zaštiti privatnosti. Osobni podaci svi su podaci koji nam omogućuju da vas prepoznamo kao korisnika.

Prikupljat ćemo i obrađivati sljedeće podatke:

 1. informacije o računu, uključujući ID računa, ID korisnika, adresu e-pošte, telefonski broj, nadimak, korisničko ime i profilnu sliku

 2. pojedinosti o uređaju, uključujući model uređaja, pojedinosti o oštećenju/kvaru, datum aktivacije, IMEI broj, serijski broj, račun i token za prosljeđivanje obavijesti

 3. podatke o mreži, uključujući IP adresu

 4. informacije za korisničku službu, uključujući nadimak, podatke za kontakt (ime, telefonski broj i adresu e-pošte) i zapis upita koji ste poslali podršci društva HONOR e-poštom, u razgovoru uživo, na mrežnom mjestu, putem otvorene linije ili u izravnim porukama na društvenim mrežama

 5. informacije o korištenju uslugom, uključujući zapise o pregledavanju, zapise o klikovima, IP adresu, ključnu riječ pretraživanja, aktivnosti klikova, URL put / put prikaza stranice, vrijeme pristupa stranici i ID kolačića / ID sesije

 1. Kako upotrebljavamo vaše podatke?

Kako bismo vam pružili tražene usluge i ispunili svoje ugovorne obveze prema vama, obrađivat ćemo podatke u nastavku u povezane svrhe. Osim ako nije drukčije navedeno u ovoj Izjavi o zaštiti privatnosti, više se nećete moći koristiti relevantnim uslugama ako odbijete našu obradu vaših osobnih podataka za te usluge.

(1) Prijava: Ako se odlučite prijaviti svojim ID-jem računa (HONOR ID, Google ID), obradit ćemo informacije sadržane u ID-ju računa kako bismo vam omogućili pristup uslugama u koje ste prijavljeni. Ako se ne želite prijaviti svojim ID-jem računa, možete se nastaviti koristiti platformom i kupovati proizvode tako da završite kupnju kao gost.

Imajte na umu da informacije o vašem HONOR ID-ju s nama dijeli društvo Honor Technologies Germany GmbH, koje je voditelj obrade podataka za vaš HONOR ID.

(2) Pružanje usluga korisničke službe, uključujući popravke pokrivene jamstvom: Kako bismo provjerili je li vaš uređaj pokriven ograničenim jamstvom društva HONOR, popravili uređaje pokrivene jamstvom i komunicirali s vama o popravku, obradit ćemo pojedinosti o vašem uređaju i informacije za korisničku službu. Kad pošaljete upit o cijenama rezervnih dijelova i tražite informacije o servisnom centru, obradit ćemo vaše podatke o uređaju, informacije o lokaciji i informacije o narudžbi.

(3) Rezervacija i praćenje popravaka: Obradit ćemo vaše informacije o ID-ju računa, podatke za kontakt, pojedinosti o uređaju i informacije za korisničku službu kako bismo vam omogućili da rezervirate i pratite popravak na mreži ili preko naše korisničke službe i kako bismo prikupili i dostavili uređaje s vaše kućne adrese ili odabranog mjesta za prikupljanje.

Osim toga, vaše ćemo osobne podatke upotrebljavati u sljedeće svrhe koje se temelje na našim legitimnim interesima:

(1) Upiti kupaca: Obradit ćemo informacije o vašem računu i informacije za korisničku službu kako bismo vam odgovorili na pitanja i upite, pomogli riješiti probleme i odgovorili na često postavljana pitanja i sve druge upite kupaca.

U bilo kojem trenutku možete uložiti prigovor na našu obradu vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Više pojedinosti potražite u odjeljku 5. „Koja su vaša prava i mogućnosti?”.

Osim toga, vaše ćemo osobne podatke uz vaš pristanak upotrebljavati u sljedeće svrhe:

(1) Vašu bismo adresu e-pošte i podatke o kolačićima mogli upotrebljavati za potrebe provođenja ankete, među ostalim kako bismo vas zamolili da ispunite ankete o zadovoljstvu kupaca i upitnike za davanje povratnih informacija. Više pojedinosti o našoj uporabi kolačića potražite u našim pravilima o kolačićima.

Imate pravo povući pristanak u bilo kojem trenutku. Međutim, to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na pristanku prije nego što ste ga povukli. Više pojedinosti potražite u odjeljku 5. „Koja su vaša prava i mogućnosti?”.

Nadalje, vaše ćemo osobne podatke prema potrebi obrađivati kako bismo ispunili zakonske obveze, uključujući porezne i računovodstvene zahtjeve, i kako bismo utvrdili ili obranili svoja zakonska prava i/ili spriječili i otkrili moguće pokušaje prijevare ili kibernetičke napade.

 1. Kako čuvamo vaše podatke?

Vaše osobne podatke čuvamo u EU-u/EGP-u. HONOR se pridržava svih primjenjivih pravnih zahtjeva za zaštitu vaših osobnih podataka prenesenih izvan EGP-a i UK-a. Kako bismo dijelili podatke unutar svoje korporacijske grupacije, sklopili smo standardne ugovorne klauzule (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc/standard-contractual-clauses-international-transfers_en) tako da vašim osobnim podacima pružimo istovrijednu razinu zaštite podataka čak i kad se zakoni o zaštiti podataka EGP-a i UK-a ne primjenjuju izravno.

Vaše osobne podatke nećemo zadržati dulje nego što je potrebno za svrhe utvrđene u ovoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Konkretna razdoblja zadržavanja vaših osobnih podataka u pogledu platforme navedena su u nastavku:

 1. Informacije o računu: Zadržavamo vaše informacije o računu dok ne poništite njegovu registraciju, dok se usluga ne prekine pružati ili dok se vaš račun ne ukine iz bilo kojeg drugog razloga.

 2. Informacije za korisničku službu: Zadržavamo vaše informacije za korisničku službu do 24 mjeseca od datuma vašeg upita kako bismo vam pomogli s nedavnim i tekućim pitanjima. Zapise razgovora, sadržaj e-pošte i zapise otvorene linije zadržat ćemo do 24 mjeseca od datuma vašeg posljednjeg kontakta s nama.

 3. Informacije o korištenju uslugom: Vaše informacije o korištenju uslugom zadržavamo dvije godine.

 4. Pojedinosti o uređaju za potrebe servisa: Vaše pojedinosti o uređaju zadržavamo do 24 mjeseca od datuma vašeg posljednjeg kontakta s nama (uključujući posljednji razgovor s nama o poslijeprodajnim uslugama) ako u te dvije godine ne obavite nikakav servis kod nas.

Nakon isteka razdoblja zadržavanja izbrisat ćemo vaše osobne podatke ili ih učiniti anonimnima, osim ako nije drukčije propisano zakonima i propisima.

 1. Kako dijelimo vaše podatke?

Vaše podatke možemo dijeliti u sljedećim okolnostima:

 1. Dijeljenje unutar korporacijske grupacije:

(1) Kako bismo provjerili je li vaš uređaj pokriven jamstvom, podijelit ćemo vaš IMEI/serijski broj i dokaz kupnje sa svojim kineskim proizvodnim društvom Honor Device Co., Ltd., koje vodi evidenciju o datumu aktivacije vašeg uređaja. Također ćemo s društvom Honor Device Co., Ltd. podijeliti informacije iz kojih se ne može otkriti identitet osobe, kao što su model uređaja i potrgani dijelovi, radi predviđanja potrebe za rezervnim dijelovima i kompenzacije servisera.

(2) Za rutinsko održavanje i rad naših informatičkih sustava brine se društvo Honor Technologies Romania Co., Ltd.

 1. Naši dobavljači treće strane koji nam pružaju uslugu e-pošte, korisničke službe itd. možda će trebati obraditi vaše podatke. Te treće strane rade u okviru ugovora i djeluju u naše ime. One djeluju kao izvršitelj obrade podataka u odgovarajućim slučajevima.

 1. Koja su vaša prava i mogućnosti?

Kad je riječ o vašim osobnim podacima, pripadaju vam sljedeća prava i mogućnosti kao subjektu podataka:

Vaša prava

Opis

Kako ostvariti prava?

Pravo na pristup

Možete zatražiti potvrdu o tome obrađuju li se vaši osobni   podaci te, kada je to primjenjivo, možete dobiti primjerak osobnih podataka   koje obrađujemo o vama.

(1) Prijavite se na svoj račun tako da na mrežnom mjestu   kliknete ikonu za prijavu/izbornik pa opciju Prijava/Registracija.


(2) Svoja prava subjekta podataka možete ostvariti tako da nam se obratite u   skladu s uputama u odjeljku 6.

Pravo na prenosivost

Određene podatke koje ste nam pružili možete dobiti u strojno   čitljivom formatu.

Svoja prava subjekta podataka možete ostvariti tako da nam se   obratite u skladu s uputama u odjeljku 6.

Pravo na brisanje

(„pravo na zaborav”)

Svoje podatke možete izbrisati uz određene uvjete.

Svoja prava subjekta podataka možete ostvariti tako da nam se   obratite u skladu s uputama u odjeljku 6.

Pravo na ispravak

Možete ispraviti netočne podatke i dopuniti nepotpune podatke.

Svoja prava subjekta podataka možete ostvariti tako da nam se   obratite u skladu s uputama u odjeljku 6.

Pravo na povlačenje pristanka

Možete povući pristanak na našu obradu vaših osobnih podataka.

 Svoja prava subjekta   podataka možete ostvariti tako da nam se obratite u skladu s uputama u odjeljku 6.

Pravo na prigovor

Možete uložiti prigovor na obradu podataka u određene svrhe,   primjerice izravni marketing.

Svoja prava subjekta podataka možete ostvariti tako da nam se   obratite u skladu s uputama u odjeljku 6.

Pravo na ograničenje obrade

Možete ograničiti našu obradu vaših osobnih podataka uz   određene uvjete.

Imate pravo tražiti ograničenje naše obrade   vaših podataka iz odjeljka 6. u sljedećim okolnostima:

 1. Osporili ste točnost svojih podataka i nama je potrebno određeno razdoblje   da potvrdimo točnost vaših podataka.


 2. Vaši se podaci obrađuju protuzakonito, ali ih ne želite izbrisati.

 3. Podnijeli ste pravni zahtjev koji trebate utvrditi, ostvariti ili obraniti   i tražili ste od nas da zadržimo vaše podatke u slučaju u kojem ih inače ne   bismo zadržali.

 4. Vaš zahtjev za prigovor čeka na našu provjeru.

 1. Kako nam se možete obratiti?

Ako trebate ostvariti svoja prava na privatnost, podnijeti pritužbu ili se savjetovati s našim službenikom za zaštitu podataka (SZP) o zaštiti privatnosti, stupite u kontakt s nama tako da posjetite stranicu Problemi vezani uz zaštitu privatnosti. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Možete se obratiti i našem europskom službeniku za zaštitu podataka na sljedeću adresu:

Ured službenika za zaštitu podataka društva Honor

Honor Technologies Germany GmbH
Toulouser Allee 27
40211 Düsseldorf
Njemačka

 

Ako se nalazite na području Europske unije / Europskog gospodarskog prostora, podaci za kontakt našeg predstavnika su europelegal@hihonor.com

Ako smatrate da ne obrađujemo vaše osobne podatke u skladu s ovom Izjavom o zaštiti privatnosti ili primjenjivim zakonima o zaštiti podataka, možete podnijeti pritužbu tijelu za zaštitu podataka.

 1. Kako ćemo ažurirati ovu Izjavu o zaštiti privatnosti?

Potičemo vas da redovito provjeravate na mrežnom mjestu je li dostupna najnovija verzija ove Izjave o zaštiti privatnosti jer bismo je s vremena na vrijeme mogli ažurirati. U slučaju bitnih promjena ove Izjave o zaštiti privatnosti o njima ćemo vas, ovisno o prirodi promjene, obavijestiti putem dijaloških okvira s obavijestima, proslijeđenih poruka, e-pošte itd.

Napomena: Ova se Izjava o zaštiti privatnosti odnosi samo na ovu platformu. Za naše obveze u pogledu privatnosti u vezi s drugim proizvodima i uslugama pogledajte primjenjivu obavijest o zaštiti privatnosti za odgovarajuće proizvode i usluge. Ako želite doznati više o obvezama društva HONOR u pogledu privatnosti, pročitajte naša globalna pravila o privatnosti.


Historical Version
20230517
20220816
Historical Version